Täby Taekwondo – verksamheten utvecklas från den 1 augusti

På årsmötet tidigare i år fick styrelsen i uppgift att fortsätta att utveckla verksamheten i både Vallentuna och Täby samt skapa förutsättningar för att dela upp verksamheten i två separata föreningar, Vallentuna Taekwondo och Täby Taekwondo.

Därför har nu styrelsen beslutat att Vallentuna Taekwondo från och med den 1 augusti upphör med att tillsvidare erbjuda träningspass i Täby för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Täby Taekwondos nyetablering from hösten 2023. 

För oss medlemmar innebär det ingen förändring just nu, men från och med höstterminen kommer man att behöva anmäla sig till respektive förening, antingen till Vallentuna Taekwondo eller till Täby Taekwondo. Mer information kommer under våren.

Behöver du hjälp?